enda

Jenö Farkas

(1950 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Himmelen er mit tag 2000 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Vertikal 1994 Instruktion DK/Dokumentarfilm
2400 NV 1992 Foto DK/Eksperimentalfilm
Slepnev - et familieportræt 1991 Instruktion DK/Dokumentarfilm
The pulse of Moscow 1990 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Danmark No. 1 - En trist film om danskere 1990 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Dancing In Burning Silhouettes 1990 Foto DK/Dokumentarfilm
Lokalstation 107,8 Mhz 1988 Instruktion DK/Kort fiktion
People like us 1988 Foto DK/Dokumentarfilm
Heaven cries for no one 1988 Foto DK/Dokumentarfilm
Happy birthday 1985 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Niels Bohr 1985 Foto DK/Dokumentarfilm
Wonderful Copenhagen 1984 Instruktion DK/Kort fiktion
Forfilm 1984 1984 Foto DK/Reklamefilm
Forestillingen 1981 Instruktion DK/Eksperimentalfilm
Breakfast 1980 Instruktion DK/Eksperimentalfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.