enda

Jens Asbjørn Seehuusen

(1958 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
To mand i en sofa 1994 Produktion DK/Spillefilm
Epilogue 1990 Instruktion, Manus, Produktion, Klip DK/Eksperimentalfilm
Lokalstation 107,8 Mhz 1988 Manus DK/Kort fiktion
Happy birthday 1985 Manus DK/Dokumentarfilm
Wonderful Copenhagen 1984 Manus DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.