enda

Jens Bidstrup

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Vejen er lang - om Kvindebevægelsens historie 2016 Teknisk support DK/Dokumentarfilm
Møbler til tiden - en film om Børge Mogensen 2015 Klip DK/Dokumentarfilm
Født til filmen 2015 Klipper DK/Dokumentarfilm
Et raadhus til alvor og fest 2010 Klip DK/Dokumentarfilm
One shot 2008 Titelsekvens DK/Spillefilm
Rosenborg - Christian 4. og 'Det store hus i Haven' 2007 Klipper DK/Dokumentarfilm
Arkitekten der blev væk - eller hvem var Eigtved? 2005 Klip DK/Dokumentarfilm
Erik Hansen og Marmorbroen 2005 Klip DK/Dokumentarfilm
Vor Frue Kirke 2004 Klip DK/Dokumentarfilm
Why Bristol? 2004 Klip DK/Dokumentarfilm
Københavnerfortolkningen 2004 Klip DK/Dokumentarfilm
Pianissimo 2003 Klipper DK/Kort fiktion
Dronningens musikanter 2002 Klip DK/Dokumentarfilm
Migas rejse 2002 Klip DK/Dokumentarfilm
Inuk Woman City Blues 2002 Klippekonsulent DK/Dokumentarfilm
Grevindens døtre 2001 Klip DK/Dokumentarfilm
Sundhed på Bhutanesisk 2000 Klip DK/Dokumentarfilm
Agnes och grodkungen 2000 Klipper DK/Kort fiktion
Hotellet 2000 Klipper Tv-serie
Leve mangfoldigheden 1999 Klip DK/Dokumentarfilm
Teorien om alting 1998 Klip DK/Dokumentarfilm
Rumfilmen 1998 Klippekonsulent DK/Kort fiktion
Himmelstigen 1997 Klip DK/Dokumentarfilm
Manden der fik lov at gå 1995 Klip U/Kort fiktion
Min jødiske bedstefar - Portræt af en rejse 1994 Klip DK/Dokumentarfilm
Mind the Gap 1993 Klip DK/Eksperimentalfilm
Somalia Zap 1993 Klip DK/Dokumentarfilm
Pfuma Yedu 1993 Klip DK/Kort fiktion
Hotel Russia 1993 Klip DK/Dokumentarfilm
Star dog 1991 Klip DK/Eksperimentalfilm
Brudstykker 1990 Klip DK/Dokumentarfilm
B77 Snapshots 1990 Klip DK/Dokumentarfilm
Dronning i nord 1990 Klip DK/Dokumentarfilm
Enkerne 1989 Klip DK/Dokumentarfilm
Triptykon 1989 Klip DK/Eksperimentalfilm
Hyddelihat 1989 Klip DK/Kort fiktion
Atlantic Rhapsody 1989 Klip DK/Dokumentarfilm
Kvantefysikkens lære 1989 Klip DK/Dokumentarfilm
Den døde nabokone 1988 Klip DK/Kort fiktion
Nanna og Pernille 1988 Klip DK/Kort fiktion
Anholt - stedet, rejsen 1988 Klip DK/Dokumentarfilm
Skytturnar 1987 Klip U/Spillefilm
Scene 37 - Optakten 1987 Klip DK/Kort fiktion
The human race 1987 Klip DK/Eksperimentalfilm
Hornsherred og EF 1986 Klip DK/Dokumentarfilm
Interrail 1986 Klippekonsulent DK/Dokumentarfilm
Atomfysik og virkelighed 1985 Klip DK/Dokumentarfilm
Robotten er blød 1985 Klip DK/Dokumentarfilm
Røgdykker - 84. hold ved Københavns Brandvæsen 1985 Klip DK/Dokumentarfilm
Sort mandag 1984 Klip DK/Eksperimentalfilm
Salamandersøen 1984 Klip DK/Kort fiktion
Wonderful Copenhagen 1984 Klip DK/Kort fiktion
Det grønne brud - en film om Eva Sørensen 1983 Klip DK/Dokumentarfilm
Corpus Kristi - og drømmen om fred 1983 Klip DK/Eksperimentalfilm
Børns billeder 1982 Klip DK/Dokumentarfilm
Træerne og skovens folk 1981 Klip DK/Dokumentarfilm
Jeg blir' så bange 1981 Klippeassistent DK/Kort fiktion
Prøv at se 1980 Klip DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.