enda

Jens Blegaa

(1963 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Friheden 2018 Pedel Tv-serie
Herrens veje 1 2017 Lau Tv-serie
Fluerne på væggen 2005 Kollega 2 DK/Spillefilm
Klovn 2005 Bedemand Tv-serie
Tro, had og kærlighed 2004 Steen DK/Kort fiktion
Reconstruction 2003 Tjener, Le Sommelier DK/Spillefilm
Bagland 2003 Møbelekspedient DK/Spillefilm
Manden bag døren 2003 Politibetjent 2 DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.