enda

Jens Bønding

(1961 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Vølvens forbandelse 2009 Tonemester DK/Spillefilm
En enkelt til Korsør 2008 Tonemester DK/Spillefilm
Hjemve 2007 Foley-optagelse DK/Spillefilm
De tre musketerer 2006 Lyd DK/Spillefilm
Afghan muscles 2006 Lyd DK/Dokumentarfilm
The prize of the Pole 2006 Lyd DK/Dokumentarfilm
Efter brylluppet 2006 B-tonemester DK/Spillefilm
Pusher 3 - I'm the angel of death 2005 Lyd DK/Spillefilm
Sprækker 2005 Lyd DK/Kort fiktion
Pusher II 2004 Tonemester DK/Spillefilm
Tæl til 100 2004 Tonemester DK/Spillefilm
Torremolinos 73 2003 Lydmix U/Spillefilm
Switching 2003 Lyddesign DK/Spillefilm
Reverie 2002 Lyd DK/Kort fiktion
It's all about love 2002 Foley-indspilning, 2. unit DK/Spillefilm
Grev Axel 2001 Toneassistent DK/Spillefilm
På fremmed mark 2000 Lyd DK/Spillefilm
Din for altid 1999 Lyd DK/Kort fiktion
Afmagt 1998 Lyd DK/Kort fiktion
Den blå munk 1998 Lyd DK/Spillefilm
Valgaften 1998 Lyd DK/Kort fiktion
Headbang i Hovedlandet 1997 Lyd DK/Dokumentarfilm
Det store flip 1997 Lyd DK/Spillefilm
Davids bog 1997 Lyd (postproduktion) DK/Kort fiktion
Skyernes skygge rammer mig 1996 Lyd DK/Kort fiktion
Koldt paradis 1996 Lyd DK/Kort fiktion
Antons blå flyver 1996 Lyd DK/Spillefilm
Portland 1996 B-tonemester (postproduktion) DK/Spillefilm
De største helte 1996 B-tonemester DK/Spillefilm
Elsker, elsker ikke 1995 Tonemester DK/Spillefilm
Menneskedyret 1995 Boom operator DK/Spillefilm
Brainstorm 1993 Lyd U/Kort fiktion
Nøgne 1993 Lyd DK/Dokumentarfilm
Den grønne olie 1992 Lyd DK/Dokumentarfilm
Brudevalsen 1991 Lyd DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.