enda

Jens Brygmann

(1960 – )

Bror til Martin og Lars Brygmann.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Max Pinlig på Roskilde - nu med mor 2012 Komponist DK/Spillefilm
Max Pinlig 2 - sidste skrig 2011 Musik, Musikproducer DK/Spillefilm
Max pinlig 2008 Musik DK/Spillefilm
Max 2007 Musik Tv-serie
Tid til forandring 2004 Musik DK/Spillefilm
Fyrtårnet 2002 Edgar DK/Kort fiktion
Klatretøsen 2002 Hartmann, bankdirektør DK/Spillefilm
Halalabad blues 2002 Fødselsdagsgæst DK/Spillefilm
Nikolaj og Julie 2002 Carsten Tv-serie
Den gode søn 2001 Jens Christiansen DK/Kort fiktion
Kys kys 2001 Musik DK/Kort fiktion
Bornholms stemme 1999 Musik DK/Spillefilm
Den jyske forbindelse 1999 Medvirkende DK/Kort fiktion
Lommebogen 1999 Fortæller DK/Kort fiktion
Mors dag 1996 Musik Tv-film
Café Hector 1996 Musik DK/Kort fiktion
Harmony 1995 Musik DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.