enda

Jens Davidsen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Flyvemaskiner 2013 Dialogindspilning (dansk version), Lydmix (dansk version) U/Spillefilm
Ufærdige rejser 2012 Medvirkende DK/Kort fiktion
Nissernes ø 2003 Angakoq, grønlandsk åndemaner Tv-serie
De udvalgte 2001 René Tv-serie
Lysets hjerte 1998 Præst DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.