enda

Jens Jørgen Thorsen

(1932 – 2000)

Kunstner, filminstruktør, debatør, provokatør. Født 2/2 1932, død 15/11 2000 - 68 år gammel.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Guldalder 1993 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Jesus vender tilbage 1992 Instruktion, Manus, Set design, Producent DK/Spillefilm
Retfærdighedens rytter 1989 Mand i pølsekiosk DK/Kort fiktion
Lys 1987 Instruktion, Manus, Foto, Klip, Producent DK/Eksperimentalfilm
Oviri 1986 Fuld mand i grøft DK/Spillefilm
Guld til præriens skrappe drenge 1971 Cowboy DK/Spillefilm
Stille dage i Clichy 1970 Instruktion, Manus, Mand der ruller ud over kaj DK/Spillefilm
Et år med Henry 1969 Instruktion, Manus, Klip DK/Dokumentarfilm
Herning 1965 1966 Instruktion, Manus DK/Eksperimentalfilm
Stopforbud 1963 Instruktion, Manus, Produktion, Klip DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.