enda

Jens Lund

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Lykke-Per 2018 Belyser DK/Spillefilm
Forældre 2016 Belyser DK/Spillefilm
9. april 2015 Belyser, 2. unit DK/Spillefilm
Den perfekte middag 2014 Lyskonsulent DK/Kort fiktion
Skytten 2013 Belyser DK/Spillefilm
Kvinden i buret 2013 Prelight studie DK/Spillefilm
Fighter 2007 Belyser DK/Spillefilm
Lotto 2006 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.