enda

Jens Tang

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
City slang redux 2011 Fotograf (supplerende optagelser) DK/Dokumentarfilm
Die Jodeladies: Absolute Partyterapi 2002 Foto DK/Kort fiktion
Simons film 1999 Klip, Lyd DK/Dokumentarfilm
Flâneur III: Benjamins skygge 1998 Klip, Lyd DK/Kort fiktion
Take Off 1997 Klip DK/Dokumentarfilm
Tango 1997 Lyd DK/Kort fiktion
Stjålne blikke 1996 Foto, Klip DK/Kort fiktion
Den grimme dreng 1996 Klip DK/Dokumentarfilm
Elskede dyr 1995 Klip DK/Dokumentarfilm
Carl Th. Dreyer - Min metier 1995 B-klipper DK/Dokumentarfilm
Praha 1994 Foto DK/Eksperimentalfilm
By the Dawn's Early Light 1994 Foto, Klip, Lyd DK/Eksperimentalfilm
Talk like whales 1994 Klip DK/Dokumentarfilm
Superhoney 1994 Klip DK/Eksperimentalfilm
Stilleben 1994 Klip DK/Eksperimentalfilm
I sin afmagt møder Sch. Rembrandt 1993 Klip DK/Eksperimentalfilm
Den Andra 1993 Klip DK/Eksperimentalfilm
Borte med pesten 1993 Klip DK/Kort fiktion
Wash and go 1993 Klip, Lyd DK/Eksperimentalfilm
Mind the Gap 1993 Klip DK/Eksperimentalfilm
Abildgaard - The Dancing Storyteller 1993 Klip, Lyd DK/Eksperimentalfilm
Shooting script - a transatlantic love story 1992 Foto DK/Eksperimentalfilm
Jeg kommer igen i morgen 1992 Foto DK/Eksperimentalfilm
The tattooed sheep 1992 Foto, Klip, Lyd DK/Eksperimentalfilm
The Flood 1992 Foto, Klip, Lyd DK/Eksperimentalfilm
Quattsiluni 1992 Klip, Lyd DK/Eksperimentalfilm
Star dog 1991 Instruktion DK/Eksperimentalfilm
Vomit live 1991 Manus, Klip DK/Eksperimentalfilm
Stumfilm i et køleskab 1990 Foto DK/Eksperimentalfilm
Det russiske alfabet 1990 Foto
Majaik - En ungdomsgulag 1990 Foto DK/Dokumentarfilm
Livet på Trekanten 1990 Klip DK/Dokumentarfilm
It's a blue world 1990 Lyd DK/Dokumentarfilm
Kielgasten 1990 Kameraoperatør DK/Spillefilm
Supercop 1989 Instruktion DK/Eksperimentalfilm
A motherly peepshow 1989 Instruktion, Lyd DK/Eksperimentalfilm
Hov! (Famous Last Words) 1989 Instruktion, Foto DK/Eksperimentalfilm
Some Men... 1989 Klip DK/Eksperimentalfilm
Johnny 1988 Instruktion, Lyd DK/Eksperimentalfilm
View of a Queen 1988 Foto DK/Eksperimentalfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.