enda

Jens Ulrik Pedersen

(1961 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Mig og min familie - Frederik 2013 Producent DK/Dokumentarfilm
Bandekrigerne - En insider åbner op 2013 Producent DK/Dokumentarfilm
Mig og min familie - Hassan 2013 Producent DK/Dokumentarfilm
Mig og min familie - Pajo 2013 Producent DK/Dokumentarfilm
Mig og min familie - Ronja 2013 Producent DK/Dokumentarfilm
Mig og min familie - Danni 2012 Producent DK/Dokumentarfilm
Mig og min familie - Villads 2012 Producent DK/Dokumentarfilm
Mig og min familie - Sisse 2012 Producent DK/Dokumentarfilm
Mig og min familie - Ida 2012 Producent DK/Dokumentarfilm
Mig og min familie - Amalie 2012 Producent DK/Dokumentarfilm
Dirch 2011 Executive producer DK/Spillefilm
Blod i mobilen 2010 Executive producer DK/Dokumentarfilm
Velkommen til Borgen - Lev i dit værk mens det øves 2010 Executive producer Tv-dokumentar
Velkommen til Borgen - Loven binder og loven gør fri 2010 Executive producer Tv-dokumentar
Velkommen til Borgen - Lov er lov og lov skal holdes 2010 Executive producer Tv-dokumentar
Velkommen til Borgen - Gerning vil have tid, men tid vil også have gerning 2010 Executive producer Tv-dokumentar
Velkommen til Borgen - Folkets liv er lovens fylde 2010 Executive producer Tv-dokumentar
Velkommen til Borgen - Øv ret og kræv ret 2010 Executive producer Tv-dokumentar
Applaus 2009 Executive producer DK/Spillefilm
110% Greve - en film fra virkeligheden 2004 Producer DK/Dokumentarfilm
Fluen 2003 Produktion DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Festivals

Festival Festival dato Film
Kristiansand International Children's Film Festival 2005-04-26 110% Greve - en film fra virkeligheden
Lübeck, Nordische Filmtage 2004-11-04 110% Greve - en film fra virkeligheden
Odense Internationale Film Festival 2004-08-09 110% Greve - en film fra virkeligheden
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.