enda

Jeppe Vig Find

(1980 – )

Tv-vært, skuespiller og instruktør. Født 30/8 1980 i Helsingør. Startede sin karriere i Danmarks Radio, hvor han blev kendt for børneprogrammet 'Lille Nørd', som han sammen med Marie Rønn var vært for. Som skuespiller har Jeppe Vig Find bl.a. haft mindre roller i spillefilmene 'Flammen og Citronen' (2008) og 'En familie' (2010). 'Landet af Glas' (2018), instrueret sammen med Marie Rønn, er hans debut som spillefilminstruktør.

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Landet af glas 2018 Instruktion, TV-gris, Producer, Manuskript DK/Spillefilm
Vilde venner 2013 Instruktion, Manuskript, Executive producer Tv-serie
En familie 2010 Kunstner DK/Spillefilm
Prut og Pølle - jagten på far 2009 Pølle, Manuskript Tv-serie
Flammen & Citronen 2008 Bob DK/Spillefilm

Priser og nomineringer

Pris Premiere år Festival Film
Best Feature Film Director 2018 Athens Olympia Int. Film Festival For Children and Young People 2018 Landet af glas
Children’s Jury Award Best Feature Film 2018 Athens Olympia Int. Film Festival For Children and Young People 2018 Landet af glas
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Festivals

Festival Festival dato Film
Chicago Int. Children's Film Festival 2019-11-01 Landet af glas
Kristiansand International Children's Film Festival 2019-04-29 Landet af glas
Malmö, BUFF 2019-03-23 Landet af glas
Göteborg International Film Festival 2019-01-25 Landet af glas
Athens Olympia Int. Film Festival For Children and Young People 2018-12-01 Landet af glas
Lübeck, Nordische Filmtage 2018-10-30 Landet af glas
Amsterdam Cinekid 2018-10-17 Landet af glas
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.