enda

Jeppe Wowk

(1991 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Skyggebokser 2017 Producer DK/Kort fiktion
Dan Dream 2017 2. instruktørassistent DK/Spillefilm
Op med halen 2014 Produktionsleder Fiktionsserie
Op med halen - Første skoledag 2014 Produktionsleder Tv-serie
Op med halen - Verdensstjerner 2014 Produktionsleder Tv-serie
Op med halen - Kampvalg 2014 Produktionsleder Tv-serie
Op med halen - Australsk fodbold 2014 Produktionsleder Tv-serie
Op med halen - Bushkager 2014 Produktionsleder Tv-serie
Op med halen - Talentshowet 2014 Produktionsleder Tv-serie
Antboy: Den Røde Furies hævn 2014 2. instruktørassistent DK/Spillefilm
En du elsker 2014 Runner DK/Spillefilm
Steppeulven 2014 Runner DK/Spillefilm
Så se mig nu 2013 Producer DK/Kort fiktion
Alkymisten 2013 Producer DK/Kort fiktion
I lossens time 2013 Runner DK/Spillefilm
På tredjedagen 2012 Producer DK/Kort fiktion
Frisøren 2012 Producer DK/Kort fiktion
Forårsminder 2012 Producer DK/Kort fiktion
We Are Human After All 2012 Producer DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.