enda

Jeremy Bolt

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Pompeji 2014 Producer U/Spillefilm
Resident Evil: Retribution 2012 Producer U/Spillefilm
De tre musketerer 2011 Producer U/Spillefilm
Resident evil: Afterlife 2010 Producer U/Spillefilm
Death Race 2008 Producer U/Spillefilm
Resident evil: Extinction 2007 Produktion U/Spillefilm
Resident evil: Apocalypse 2004 Produktion U/Spillefilm
Resident Evil 2002 Produktion U/Spillefilm
Du kan selv, Jimmy Grimble 2000 Produktion U/Spillefilm
Event horizon 1997 Producer U/Spillefilm
Shopping 1993 Producer U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.