enda

Jes Dorph-Petersen

(1959 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Kollision 2019 Nyhedsvært DK/Spillefilm
Sommeren '92 2015 Kommentator DK/Spillefilm
Far til fire - på japansk 2010 Nyhedsvært DK/Spillefilm
Storm 2009 Nyhedsoplæser DK/Spillefilm
Monsterjægerne 2009 Nyhedsvært DK/Spillefilm
Mikkel og guldkortet 2008 Nyhedsvært Tv-serie
Jul i Valhal 2005 Nyhedsvært Tv-serie
Kongekabale 2004 TV2 nyhedsoplæser DK/Spillefilm
Banjos likørstue 2001 Medvirkende Tv-serie
Belma 1996 Tv-reporter DK/Spillefilm
Operation Cobra 1995 Nyhedsoplæser DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.