enda

Jesper With

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Norskov 2 2017 Belyser Tv-serie
Broen 3 2015 Belyser, 2. unit Tv-serie
Op med halen 2014 Belyser Fiktionsserie
Op med halen - Første skoledag 2014 Belyser Tv-serie
Op med halen - Verdensstjerner 2014 Belyser Tv-serie
Op med halen - Kampvalg 2014 Belyser Tv-serie
Op med halen - Australsk fodbold 2014 Belyser Tv-serie
Op med halen - Bushkager 2014 Belyser Tv-serie
Op med halen - Talentshowet 2014 Belyser Tv-serie
Broen 2 2013 Belysningsmester, 2. unit Tv-serie
Lykke 2011 Belyser Tv-serie
Winnie og Karina - The Movie 2009 Belyser DK/Spillefilm
Isas stepz 2008 Lys Tv-serie
Dig og mig 2008 Belysningsmester DK/Spillefilm
Lotto 2006 Belyser DK/Spillefilm
Krøniken 2004 Belyser Tv-serie
It's all about love 2002 Belyser DK/Spillefilm
Nikolaj og Julie 2002 Lyssætter Tv-serie
Little People: Big Discoveries 2002 Belysningsmester Tv-serie
Jolly Roger 2001 Belyser DK/Spillefilm
Når lysterne tændes 2001 Belyser DK/Kort fiktion
Skæbnetimen 1997 Belyser, 2. unit DK/Kort fiktion
Krystalbarnet 1996 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.