enda

Jesper Høm

(1931 - 2000)

Filmfotograf. Født 5/10 1931, død 1/3 2000.

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Jesus vender tilbage 1992 Cheffotograf DK/Spillefilm
I Wonder Who's Kissing You Now? 1989 Stills DK/Spillefilm
Take It Easy 1986 Instruktion, Manus DK/Spillefilm
Thorvald og Linda 1982 Foto, Scenograf DK/Spillefilm
Hvid mands sæd 1975 Foto DK/Dokumentarfilm
Er kongen død? 1973 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Til jord skal du blive 1972 Foto DK/Dokumentarfilm
Farlige kys 1972 Stillfotograf DK/Spillefilm
Deadline 1971 Foto U/Spillefilm
Desertøren 1971 Foto DK/Spillefilm
Hovedjægerne 1971 Foto DK/Spillefilm
Tjærehandleren 1971 Foto DK/Spillefilm
Stille dage i Clichy 1970 Foto DK/Spillefilm
Smil Emil 1969 Instruktion, Manus, Produktion, Foto DK/Spillefilm
Balladen om Carl-Henning 1969 Foto DK/Spillefilm
Havnsø 1968 Medvirkende DK/Kort fiktion
Min bedstefar er en stok 1968 Foto DK/Kort fiktion
Dage i min fars hus 1968 Fotografassistent DK/Spillefilm
Thomas er fredløs 1967 Foto DK/Spillefilm
Sult 1966 Stillfotograf DK/Spillefilm
Hvad med os? 1963 Stills DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.