enda

Jesper Jarl Becker

(1984 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Michelin Stars - Tales From The Kitchen 2017 Producent DK/Dokumentarfilm
Loftet 2014 Produktion DK/Kort fiktion
Den perfekte middag 2014 Producer DK/Kort fiktion
Chancen 2014 Producer DK/Kort fiktion
Identitetstyveriet 2012 Line producer DK/Dokumentarfilm
Sky 2010 Assisterende producer DK/Kort fiktion
Att: Kasimir 2008 Produktionskoordinator DK/Kort fiktion
Om natten 2007 Runner DK/Kort fiktion

Som Jesper Jarl Pedersen

Title År Funktion Category
Det sorte får 2012 Producer DK/Kort fiktion
Me, myself & Martin Laursen 2012 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
1/2 revolution 2011 Producerassistent DK/Dokumentarfilm
Ambassadøren 2011 Producerassistent (præproduktion) DK/Dokumentarfilm
Fra Haifa til Nørrebro 2010 Producerassistent DK/Dokumentarfilm
Limboland 2010 Producerassistent DK/Dokumentarfilm
Original 2009 Producerassistent DK/Spillefilm
Træneren 2009 Statistkoordinator, Producerassistent DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.