enda

Jesper Milsted

(1952 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Dicte 2 2014 Ældsterådsmedlem Tv-serie
Den talende kuffert 2011 Klokkeren DK/Kort fiktion
Hundeøjne 2005 Medvirkende DK/Kort fiktion
Klinkevals - Juliane 1999 Fagformand Tv-serie
Strisser på Samsø 1997 Heidis far, Hans Jensen Tv-serie
Elsker, elsker ikke 1995 Togkontrollør DK/Spillefilm
Min fynske barndom 1994 Niels Maler DK/Spillefilm
Midt om natten 1984 Gokke DK/Spillefilm
Vi ku' være smukke fugle 1973 Medvirkende Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.