enda

Jesper Pedersen

(1972 – )

Skuespiller. Født 9/6 1972. Uddannet på Skuespillerskolen ved Århus Teater 1999. Han har bl.a. også speaket reklamer og dubbet tegnefilm.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Kung Fu Panda 2 2011 Knæler U/Spillefilm
Pagten 2009 Forælder, Far Tv-serie
Kung Fu Panda 2008 Knæler U/Spillefilm
A viking saga: Son of Thor 2008 Leif DK/Spillefilm
Krøniken 2004 Kollega Tv-serie
Efterladt 2001 Medvirkende DK/Kort fiktion
Dead Guys Don't Dance, Part One 1995 Instruktion, Lyd DK/Eksperimentalfilm
Den lille pige med skøjterne 1985 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.