enda

Jesper Voetmann

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Det store nøddekup 2 2018 Stemme U/Spillefilm
Fantomdrengen 2015 Stemme U/Spillefilm
På toppen af verden 2015 Stemme U/Spillefilm
Sangen fra havet 2014 Stemme, Klipper (dansk version) U/Spillefilm
Thomas & vennerne - Jernbanens konge 2013 Toby, Vanskelig vogn U/Spillefilm
Ernest & Célestine 2012 Stemme U/Spillefilm
Tad Stones - Den fortabte eventyrer 2012 Stemme U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.