enda

Jessica Balac

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The House That Jack Built 2018 Produktionsleder (Sverige) DK/Spillefilm
Kæmpen 2017 Produktionsleder U/Spillefilm
Darling 2017 Produktionsleder DK/Spillefilm
Melancholia 2011 Produktionsleder DK/Spillefilm
Kammerat Pedersen 2006 Produktion U/Spillefilm
It's all about love 2002 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.