enda

Jessica Zandén

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Kategori
Livvagterne 2008 Søster Abraham Tv-serie
Bjergkuller 2002 Medvirkende DK/Kort fiktion
Hånden på hjertet 2000 Mor på café U/Spillefilm
Hvide løgne 1995 Ingrid Hagmann U/Spillefilm
Freud flytter hjemmefra 1991 Deborah, Angeliques søster U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.