enda

Jette Sievertsen

(1959 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Det store nøddekup 2 2018 Stemme U/Spillefilm
Ninna 2018 Lis DK/Spillefilm
Unfair 2017 Klasselærer DK/Kort fiktion
Trolls 2016 Chef U/Spillefilm
Postmand Per - Filmen 2014 Dorthe U/Spillefilm
Asterix: Byplanlæggeren 2014 Apeldjus, Godemine U/Spillefilm
Det store nøddekup 2014 Janne U/Spillefilm
Sammys store eventyr 2 2012 Rita U/Spillefilm
Zarafa 2012 Bouboulina U/Spillefilm
ParaNorman 2012 Sheriff Hooper U/Spillefilm
Hotel Transylvania 2012 Dubbinginstruktør U/Spillefilm
Alice i Eventyrland 2010 Stemme U/Spillefilm
Mia og Migoo 2008 Stemme U/Spillefilm
Wall-E 2008 Skibscomputer U/Spillefilm
Kurt blir grusom 2008 Diverse (gæster, folk, mængde, sygepl.), Instruktør (dansk version) U/Spillefilm
Myremobberen 2006 Myredronningen U/Spillefilm
Bambi 2 2006 Ronnos mor U/Spillefilm
Peter Plys og hafferlaffen 2005 Mor Hafferlaf U/Spillefilm
Springet 2005 Trommeslagerens kone DK/Spillefilm
Hund og kat imellem 2001 Fru Brodys danske stemme U/Spillefilm
Chihiro og heksene 2001 Chihiros mor U/Spillefilm
Flugten fra hønsegården 2000 Mac i dansk version U/Spillefilm
Tarzan 1999 Stemme U/Spillefilm
Inspector Gadget 1999 Stemme U/Spillefilm
Græsrødderne 1998 Rosa U/Spillefilm
I Wonder Who's Kissing You Now? 1998 Niels' kone DK/Spillefilm
Lånerne 1997 Victoria Lender U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.