enda

Jill Bilcock

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Don't Be Afraid of the Dark 2010 Klip U/Spillefilm
The Young Victoria 2009 Klip U/Spillefilm
Elizabeth: The Golden Age 2007 Klip U/Spillefilm
The Libertine 2005 Klip U/Spillefilm
Vejen til Perdition 2002 Klip U/Spillefilm
Moulin Rouge! 2001 Klip U/Spillefilm
Elizabeth 1998 Klip U/Spillefilm
William Shakespeare's Romeo & Juliet 1996 Klip U/Spillefilm
Muriels bryllup 1994 Klip U/Spillefilm
Strictly Ballroom - De forbudte trin 1992 Klip U/Spillefilm
Et skrig i mørket 1988 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.