enda

Jim May

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Non-Stop 2014 Klip U/Spillefilm
G.I. Joe - Gengældelsen 2013 Klip U/Spillefilm
Cowboys & aliens 2011 Klip U/Spillefilm
G.I. Joe - The Rise of Cobra 2009 Klip U/Spillefilm
The Hitcher 2007 Klip U/Spillefilm
Narnia - Løven, heksen og garderobeskabet 2005 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.