enda

Joan Allen

(1956 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Death Race 2008 Hennessey U/Spillefilm
Det ku' ikke være bedre 2005 Terry Wolfmeyer U/Spillefilm
The Contender 2000 Laine Hanson U/Spillefilm
Pleasantville - Pænhedens by 1998 Betty Parker U/Spillefilm
The Ice Storm 1997 Elena Hood U/Spillefilm
Face/Off 1997 Eve Archer U/Spillefilm
Nixon 1995 Pat Nixon U/Spillefilm
Tucker - en mand og hans drøm 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.