enda

Joan Cusack

(1962 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Milo på Mars 2011 Mom U/Spillefilm
Toy story 3 2010 Jessie (org. version) U/Spillefilm
Friends with Money 2006 Franny U/Spillefilm
Raising Helen 2004 Jenny Portman U/Spillefilm
School of Rock 2003 Rektor Rosalie Mullins U/Spillefilm
Arlington Road 1999 Cheryl Lang U/Spillefilm
Runaway Bride 1999 Peggy Flemming U/Spillefilm
In & out 1997 Emily Montgomery U/Spillefilm
Grosse Pointe Blank - lejemordernes træf 1997 Medvirkende U/Spillefilm
Toys 1992 Medvirkende U/Spillefilm
Mænd svigter ikke 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Jonathans første affære 1983 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.