enda

Johan Mardell

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Peddersen og Findus: Glemligheder 2009 Executive producer U/Spillefilm
Arn - riget ved vejens ende 2008 Produktion U/Spillefilm
Arn - tempelridderen 2007 Executive producer U/Spillefilm
Linas hemmelige bog 2007 Executive producer U/Spillefilm
Populærmusik fra Vittula 2004 Executive producer U/Spillefilm
Så hvid som sne 2001 Executive producer U/Spillefilm
Troløs 2000 Producer U/Spillefilm
Sange fra anden sal 2000 Co-producer U/Spillefilm
Hånden på hjertet 2000 Executive producer U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.