enda

Johan Sjölin

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Sameblod 2016 Dekoratør U/Spillefilm
Mænd der hader kvinder 2009 Byggekoordinator U/Spillefilm
Mammut 2009 Set-bygger U/Spillefilm
Arn - tempelridderen 2007 Byggekoordinator U/Spillefilm
Walter & Virginia 2006 Byggekoordinator U/Spillefilm
Så hvid som sne 2001 Koordinator U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.