enda

Johan Söderberg

(1962 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The swedish Theory of Love 2015 Klipper, Komponist U/Dokumentarfilm
Videocracy 2010 Klip, Musik U/Dokumentarfilm
Metropia 2009 Klip DK/Spillefilm
The Well - En film om Orson Welles i Spanien 2005 Musik U/Dokumentarfilm
Surplus 2003 Klip, Musik U/Dokumentarfilm
Tokyo Noise 2002 Instruktion, Manus, Klip DK/Dokumentarfilm
Spun 2002 Klip U/Spillefilm
Lucky people center international 1998 Instruktion, Manus, Klip, Musik U/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.