enda

Johan Stahl Winthereik

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Weekendfar 2013 Instruktion, Manuskript DK/Kort fiktion
Europamestrene 2013 Instruktion Tv-serie
Ambassadøren 2011 Fotograf, Lydoptagelser, Stillfotograf DK/Dokumentarfilm
Manden med de gyldne ører 2009 Forbruger Tv-serie
Drengene fra Angora 2004 Manuskript Tv-serie

Som Johan Stahl

Titel År Funktion Category
Det røde kapel 2009 Instruktørassistent, B-fotograf DK/Dokumentarfilm

Priser og nomineringer

Pris Premiere år Festival Film
Bedste Kortfilm 2013 Giffoni Film Festival 2013 Weekendfar
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Festivals

Festival Festival dato Film
Malmö Nordisk Panorama 2014-09-19 Weekendfar
Thessaloniki International Film Festival 2013-11-01 Weekendfar
Lübeck, Nordische Filmtage 2013-10-30 Weekendfar
Giffoni Film Festival 2013-07-19 Weekendfar
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.