enda

Johannes Lilleøre

(1974 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Lyden af uventet død 2019 Kold DK/Kort fiktion
Genkendelsen 2017 H DK/Kort fiktion
Borgen 3 2013 Karsten Bjerre Tv-serie
Dagen efter 2009 Rasmus DK/Kort fiktion
Maj & Charlie 2008 Charlie Tv-serie
Anja & Viktor - i medgang og modgang 2008 Buster DK/Spillefilm
Album 2008 Bowie, 1991 Tv-serie
Anja & Viktor - brændende kærlighed 2007 Buster DK/Spillefilm
Frederikke 2007 Michael DK/Kort fiktion
1624 V 2006 Magnus DK/Kort fiktion
Nynne 2006 Betjent Tv-serie
Familien Gregersen 2004 Jes DK/Spillefilm
Som man behager 2003 Silvius Tv-film
Nikolaj og Julie 2002 Edvard Tv-serie
Rejseholdet 2000 Torben Riis Tv-serie
Vildfarelser 1997 Per DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.