enda

Johannes Lynge Larsen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Heartless 2 2015 Regi Tv-serie
Flokken 2013 Scenograf DK/Kort fiktion
Et dukkehjem 2013 Set-bygger DK/Kort fiktion
Over kanten 2012 Set-bygger DK/Spillefilm
Dreng 2011 Scenograf DK/Spillefilm
The Matjulskis 2008 Scenograf DK/Kort fiktion
Lille løgn 2007 Scenograf DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.