enda

John C. Reilly

(1965 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Vilde Rolf smadrer internettet 2019 Stemme U/Spillefilm
Gøg & Gokke 2019 Medvirkende U/Spillefilm
The Sisters Brothers 2019 Medvirkende U/Spillefilm
Vilde Rolf 2012 Ralph (org. version) U/Spillefilm
Hvad med Kevin? 2011 Franklin U/Spillefilm
Cyrus 2010 John U/Spillefilm
Dark water 2005 Dr. Murray U/Spillefilm
For Love of the Game 2000 Gus Sinski U/Spillefilm
Nightwatch 1998 Inspector Bill Davis U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.