enda

John Christian Rosenlund

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Krudttønden 2020 Fotograf DK/Spillefilm
Congo 2018 B-fotograf U/Spillefilm
A Thousand Times Good Night 2013 Foto U/Spillefilm
Halvbroderen 2013 Fotograf Tv-serie
Mennesker i solen 2011 Fotograf U/Spillefilm
Hjem til jul 2010 Foto U/Spillefilm
deUsynlige 2008 Foto U/Spillefilm
O'Horten 2007 Foto U/Spillefilm
Den brysomme mannen 2006 Fotograf U/Spillefilm
Factotum 2005 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.