enda
Person

John Christian Rosenlund

Filmografi
Titel År Funktion Kategori
Udvandrerne 2022 Fotograf U/Spillefilm
The Middle Man 2021 Fotograf U/Spillefilm
Krudttønden 2020 Fotograf DK/Spillefilm
Congo 2018 B-fotograf U/Spillefilm
A Thousand Times Good Night 2013 Foto U/Spillefilm
Halvbroderen 2013 Fotograf Tv-serie
Mennesker i solen 2011 Fotograf U/Spillefilm
Hjem til jul 2010 Foto U/Spillefilm
deUsynlige 2008 Foto U/Spillefilm
O''Horten 2007 Foto U/Spillefilm
Den brysomme mannen 2006 Fotograf U/Spillefilm
Factotum 2005 Foto U/Spillefilm