enda

John Lambreth

(1949 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Friheden 2018 Rolf Tv-serie
Kærestesorger 2009 Rektor DK/Spillefilm
Drømmen 2006 Betjent DK/Spillefilm
Klovn 2005 Landbetjent Tv-serie
Nikolaj og Julie 2002 Vagtmand Tv-serie
I Wonder Who's Kissing You Now? 1998 Eigil DK/Spillefilm
Alletiders julemand 1997 Julemand Frederiksen Tv-serie
Alle tiders julemand 1997 Julemand Fred Tv-serie
Madsen og co. 1996 Politibetjent Tv-serie
Kald mig Liva 1992 Tilskuer Tv-serie
Krummerne 1991 Betjent DK/Spillefilm
Sangen om kirsebærtid 1990 Kvindens far DK/Spillefilm
Mord i mørket 1986 "Den tynde" DK/Spillefilm
Anthonsen 1984 Jørgen Koch Tv-serie
Drengen der forsvandt 1984 Betjent DK/Spillefilm
Midt om natten 1984 Betjent DK/Spillefilm
Isfugle 1983 Politibetjent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.