enda

John Ottman

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
X-Men: Days of Future Past 2014 Klip, Musik U/Spillefilm
Non-Stop 2014 Musik U/Spillefilm
Unknown identity 2011 Musik U/Spillefilm
The resident 2011 Musik U/Spillefilm
Operation Valkyrie 2009 Klip, Musik U/Spillefilm
Fantastic four: Rise of the Silver Surfer 2007 Musik U/Spillefilm
Superman Returns 2006 Klip, Musik U/Spillefilm
Kiss kiss bang bang 2005 Musik U/Spillefilm
Fantastic four 2005 Musik U/Spillefilm
Final call 2004 Musik U/Spillefilm
Imaginary heroes 2004 Musik U/Spillefilm
X-Men 2 2003 Klip, Musik U/Spillefilm
Gothika 2003 Musik U/Spillefilm
Eight Legged Freaks - Kæmpeedderkopperne angriber 2002 Musik U/Spillefilm
Urban Legend 2 2000 Instruktion, Klip, Musik U/Spillefilm
Den gode elev 1998 Klip, Musik U/Spillefilm
Halloween: H2O - tyve år senere 1998 Musik U/Spillefilm
Hybridmanden 1996 Musik U/Spillefilm
Gamle kendinge 1995 Klip, Musik U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.