enda

John Stefan Olsen

(1950 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Krummerne - alt på spil 2014 Manuskript DK/Spillefilm
Bølle Bob - Alle tiders helt 2010 Manuskript DK/Spillefilm
2900 Happiness 2007 Manus Tv-serie
Krummerne - så er det jul igen 2006 Manusforfatter DK/Spillefilm
Løjserne 2001 Manus Tv-serie
Jul på Kronborg 2000 Manus Tv-serie
Hjælp! Jeg er en fisk 2000 Manusforfatter DK/Spillefilm
Skjulte spor 2000 Dialog Tv-serie
Klinkevals 1999 Manus DK/Spillefilm
Ved Stillebækken 1999 Manus Tv-serie
Strisser på Samsø 1997 Manus Tv-serie
Sunes familie 1997 Manus DK/Spillefilm
TAXA 1997 Episodeforfatter Tv-serie
Krummernes jul 1996 Manus Tv-serie
Madsen og co. 1996 Manus, Postbud Tv-serie
Hjem til fem 1995 Manus Tv-serie
Krummerne 3 - Fars gode idé 1994 Manus DK/Spillefilm
Hallo Moskva 1993 Manus DK/Dokumentarfilm
Krummerne 2 - Stakkels Krumme 1992 Manus DK/Spillefilm
Krummerne 1991 Manus DK/Spillefilm
Landsbyen 1991 Episodeforfatter Tv-serie
Nissebanden i Grønland 1989 Manus Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.