enda

Johnny Rosenvold

(1914 – 1984)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Den otteøjede skorpion 1979 Bagerjomfru Tv-serie
Rend mig i traditionerne 1979 Patient DK/Spillefilm
Halli hallo 1978 Medvirkende Tv-film
Honning måne 1978 Moster Inge DK/Spillefilm
Ministerens mord 1977 Husmoderforeningens formand Tv-film
Kun sandheden 1975 Andersens kone DK/Spillefilm
Rundt på gulvet 1974 Borger #14 Tv-film
Livsens ondskab 1972 Dame Tv-serie
Farvel Thomas 1968 Patient hos lægen Tv-film
Sagen mod Dr. Fancy 1964 Medvirkende Tv-film
Udbetaling ved død II 1963 Medvirkende Tv-film
Lyssky transport gennem Danmark 1958 Medvirkende DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.