enda

Jon Branner

(1933 – 1993)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Færdselsdynamik 1977 Lyd DK/Dokumentarfilm
Christiania 1977 Lyd DK/Dokumentarfilm
Om partnere 1974 Lyd DK/Dokumentarfilm
Far til fire i højt humør 1971 Lyd DK/Spillefilm
Hvor er liget, Møller? 1971 Lyd DK/Spillefilm
Amour 1970 Lyd DK/Spillefilm
Præriens skrappe drenge 1970 Lyd DK/Spillefilm
Tre slags kærlighed 1970 Lyd DK/Spillefilm
De fem i fedtefadet 1970 Lydmix DK/Spillefilm
Der kom en soldat 1969 Lyd DK/Spillefilm
Pigen fra Egborg 1969 Lyd DK/Spillefilm
Sjov i gaden 1969 Lyd DK/Spillefilm
Trekanter 1969 Lydsupervisor DK/Spillefilm
De fem og spionerne 1969 Toneassistent DK/Spillefilm
Det er så synd for farmand 1968 Lyd DK/Spillefilm
Dyrlægens plejebørn 1968 Lyd DK/Spillefilm
Jeg - en kvinde 2 1968 Lyd DK/Spillefilm
Det er ikke appelsiner - det er heste 1967 Lyd DK/Spillefilm
Tre mand frem for en trold 1967 Lyd DK/Spillefilm
Onkel Joakims hemmelighed 1967 Lyd DK/Spillefilm
Jeg - en marki 1967 Lyd DK/Spillefilm
Elsk... din næste 1967 Lyd DK/Spillefilm
Der var engang 1966 Lyd DK/Spillefilm
Jeg - en elsker 1966 Lyd DK/Spillefilm
Pigen og greven 1966 Lyd, Lyd DK/Spillefilm
Flådens friske fyre 1965 Lyd DK/Spillefilm
Jeg - en kvinde 1965 Lyd DK/Spillefilm
Pigen og millionæren 1965 Lyd DK/Spillefilm
Premiere i helvede 1964 Klip, Lyd DK/Spillefilm
Majorens oppasser 1964 Lyd DK/Spillefilm
Et døgn uden løgn 1963 Lyd DK/Spillefilm
Det stod i avisen 1962 Klip DK/Spillefilm
Lykkens musikanter 1962 Klip DK/Spillefilm
Weekend 1962 Lyd DK/Spillefilm
Løgn og løvebrøl 1961 Klip DK/Spillefilm
Skibet er ladet med - 1960 Kalle Karlsson, en jaloux svensker DK/Spillefilm
Skovridergaarden 1957 Lyd DK/Spillefilm
Færgekroen 1956 Lyd DK/Spillefilm
Kristiane af Marstal 1956 Lyd DK/Spillefilm
Der kom en dag 1955 Lyd DK/Spillefilm
Det var på Rundetårn 1955 Lyd DK/Spillefilm
Bruden fra Dragstrup 1955 Lyd DK/Spillefilm
Hendes store aften 1954 Lyd DK/Spillefilm
I kongens klæ'r 1954 Lyd DK/Spillefilm
Hr. Petit 1948 Franz Picot DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.