enda

Jon Lundby

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Ditte & Louise - Sæson 2 2016 Boom operator Tv-serie
Shiva 2015 Boom operator DK/Kort fiktion
Arvingerne 2 2015 Boom operator Tv-serie
Et gensyn 2014 Boom operator DK/Kort fiktion
Natten er ung 2014 Tonemester (optagelser) DK/Kort fiktion
Flyvere i natten 2014 Boom operator DK/Kort fiktion
Bankerot 2014 Boom operator Tv-serie
Min Bror 2013 Lydassistent DK/Kort fiktion
In Absentia 2013 Lydmix DK/Kort fiktion
Skrå brædder 2013 Boom operator DK/Kort fiktion
Tilstand 2011 Lydoptagelser DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.