enda
Person

Jonas Drehn

Filmografi
Titel År Funktion Kategori
Underverden II 2023 VFX-supervisor DK/Spillefilm
København findes ikke 2023 VFX-supervisor DK/Spillefilm
Kamikaze (Oversigt) 2021 VFX-supervisor Tv-serie
Festen er aflyst - 1:8 2021 VFX-supervisor Tv-serie
Før og efter - 2:8 2021 VFX-supervisor Tv-serie
Flight Mode - 3:8 2021 VFX-supervisor Tv-serie
Pancake Syrup - 6:8 2021 VFX-supervisor Tv-serie
Happy white day - 4:8 2021 VFX-supervisor Tv-serie
Efterladt bagage - 5:8 2021 VFX-supervisor Tv-serie
Hjem - 7:8 2021 VFX-supervisor Tv-serie
Krzysztof og det kosmiske tilfælde - 8:8 2021 VFX-supervisor Tv-serie
Shorta 2020 VFX-supervisor DK/Spillefilm
Valhalla 2019 VFX-supervisor DK/Spillefilm
Lovebirds 2017 Supervisor U/Kort fiktion
Underverden 2017 VFX-supervisor DK/Spillefilm
Bridgend 2015 VFX-supervisor DK/Spillefilm
Idealisten 2015 VFX-supervisor DK/Spillefilm
Brainy 2011 VFX-supervisor DK/Kort fiktion
Flammen & Citronen 2008 VFX-supervisor DK/Spillefilm
Det som ingen ved 2008 VFX-supervisor DK/Spillefilm
Hjemve 2007 Visual effects DK/Spillefilm
Offscreen 2006 Visual effects, Grading DK/Spillefilm
Allegro 2005 Colorist DK/Spillefilm
En rem af huden 2003 Colorgrading DK/Dokumentarfilm
Reconstruction 2003 Colorgrading DK/Spillefilm
John og Mia 2002 Colorgrading DK/Kort fiktion
Kissmeyer Basic 2001 Colorgrading Tv-serie
Skyernes skygge rammer mig 1996 Online-klipper DK/Kort fiktion

Som Jonas Drehn-Knudsen

Titel År Funktion Kategori
Ung mand falder 2007 VFX-supervisor, Colorgrading DK/Kort fiktion
No man''s land 2000 Colorgrading DK/Spillefilm
Drømmepigen 1998 Klip DK/Dokumentarfilm
Kumari - den levende gudinde 1996 Klip DK/Dokumentarfilm