enda

Jonas Schmidt

(1973 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Filmen om Kaptajn Underhyler 2017 Jimmy U/Spillefilm
Trolls 2016 Kong Gisle Jr. U/Spillefilm
Gennembrud 2015 Medvirkende Tv-film
Detektiverne 2013 Jimmi DK/Spillefilm
Olsen Banden på dybt vand 2013 Holm DK/Spillefilm
Antboy 2013 Skolefotograf DK/Spillefilm
Det grå guld 2013 Vicevært DK/Spillefilm
Outsider 2:3 2012 Matematiklærer Tv-serie
Outsider 3:3 2012 Matematiklærer Tv-serie
Outsider 1:3 2012 Matematiklærer Tv-serie
Le bodyguard danois 2011 Vagt DK/Kort fiktion
Jensen & Jensen 2011 Tv-producer DK/Spillefilm
Min pinlige familie og mutantdræbersneglene 2010 Far DK/Kort fiktion
Vilddyr 2010 Gymnastiklærer DK/Kort fiktion
Olsen-banden på de bonede gulve 2010 Holm DK/Spillefilm
Tour de Force 2010 Kriminalbetjent Bent Larsen DK/Spillefilm
Monsterjægerne 2009 Pedellen DK/Spillefilm
Mikkel og guldkortet 2008 Nis Gammelbo Tv-serie
Rejsen til Saturn 2008 Agent 1 DK/Spillefilm
Det som ingen ved 2008 Falsk "Claus Jensen" DK/Spillefilm
Album 2008 Ulrik Kruse, 1989 Tv-serie
Maj & Charlie 2008 Jonas Schmidt Tv-serie
Ratatouille 2007 Linguini U/Spillefilm
Jul i verdensrummet 2006 Allan Frank Nielsen Tv-serie
Pels Pelsen 2006 Politikommissær DK/Kort fiktion
Den lille pige med svovlstikkerne 2005 Robert Lieberham Tv-film
Omars jul 2005 Norsk nisse Tv-serie
Valde & Theo 2001 Valdemar DK/Kort fiktion
P.I.S. - Politiets indsatsstyrke 2000 John Schmidt Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.