enda

Jonas Torp

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Dronningen 2019 Steadicam DK/Spillefilm
Den skyldige 2018 Steadicam-operatør DK/Spillefilm
Landet af glas 2018 Steadicam-operatør DK/Spillefilm
Brakland 2018 Steadicam DK/Spillefilm
Skyggebokser 2017 Steadicam DK/Kort fiktion
Delfinen 2017 Steadicam DK/Kort fiktion
The Radio Singer 2016 Fotograf DK/Kort fiktion
I skovens dybe, stille ro 2016 Steadicam-operatør DK/Kort fiktion
Aqua Mamas 2016 Steadicam DK/Kort fiktion
Vindmøllernes sus 2016 Steadicam DK/Spillefilm
Ballon 2016 Steadicam DK/Kort fiktion
Mellem himmel & helvede 2015 Fotograf DK/Kort fiktion
Sorte måne 2015 Steadicam-operatør DK/Kort fiktion
Nylon 2015 Steadicam DK/Kort fiktion
Zombiehagen 2015 Steadicam-operatør DK/Kort fiktion
Emmafilmemma 2014 Steadicam DK/Kort fiktion
Adils krig 2014 Steadicam-operatør, 2. unit DK/Kort fiktion
Ækte vare 2014 B-fotograf, 2. unit DK/Spillefilm
Flyvere i natten 2014 Steadicam DK/Kort fiktion
Den magiska doktorn 2013 Foto Tv-serie
Stuck 2013 B-fotograf DK/Eksperimentalfilm
In Absentia 2013 Steadicam DK/Kort fiktion
Europamestrene 2013 Kameraassistent Tv-serie
Den som elsker 2012 Fotograf DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.