enda

Jonas Wandschneider

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Outsider 1:3 2012 Sebastian Tv-serie
Outsider 2:3 2012 Sebastian Tv-serie
Outsider 3:3 2012 Sebastian Tv-serie
Drengen der ikke kunne svømme 2011 Nicklas DK/Kort fiktion
Parterapi 2010 Michael DK/Spillefilm
Vølvens forbandelse 2009 Valdemar DK/Spillefilm
Vikaren 2007 Carl DK/Spillefilm
Anna Pihl 2006 Tobias Hansen Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.