enda

Jonatan Spang

(1978 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Alle for tre 2017 Nikolai DK/Spillefilm
Lillemand 2015 Instruktion, Jonathan, Manuskript, Producer Tv-serie
Alle for to 2013 Nikolai DK/Spillefilm
Talenttyven 2012 Instruktion, Troels, Manuskript DK/Spillefilm
Over kanten 2012 David DK/Spillefilm
Forbrydelsen III 2012 Kristoffer Tv-serie
Alle for én 2011 Nikolai DK/Spillefilm
Ice age 3: Dinosaurerne kommer 2009 Eddie U/Spillefilm
Pusling 2008 Medvirkende DK/Kort fiktion
En forelskelse 2008 Idé DK/Kort fiktion
De unge år 2007 Erik DK/Spillefilm
Krøller i sovsen 2007 Medvirkende DK/Spillefilm
Fidibus 2006 Agger DK/Spillefilm
Ice age 2: På tynd is 2006 Eddie U/Spillefilm
Sandheden om Rødhætte 2005 Gniske U/Spillefilm
Er du skidt, skat? 2003 Ditlev Tv-serie
Perforama 2002 Søren Tv-serie
Debutanten 2002 Bonde DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.