enda

Jonathan Kjærgaard

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Mødregruppen 2019 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Gooseboy 2019 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Hacker 2019 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Iqbal & Den Indiske Juvel 2018 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Julemandens datter 2018 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Gælden 2017 Belysningsmester DK/Spillefilm
Tinkas juleeventyr 2017 Belyser Tv-serie
Swinger 2016 Lysassistent DK/Spillefilm
Bird Dropping 2015 B-fotograf DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.