enda

Jonathan Morris

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The Spirit of '45 2013 Klip U/Dokumentarfilm
The Angel's Share 2012 Klip U/Spillefilm
Route Irish 2010 Klip U/Spillefilm
En fri verden 2007 Klip U/Spillefilm
Vinden som ryster kornet 2006 Klip U/Spillefilm
Et dristigt kys 2004 Klip U/Spillefilm
Sweet Sixteen 2002 Klip U/Spillefilm
The Navigators 2001 Klip U/Spillefilm
My name is Joe 1998 Klip U/Spillefilm
Carla's Song 1996 Klip U/Spillefilm
Land & freedom 1995 Klip U/Spillefilm
Ladybird, Ladybird 1994 Klip U/Spillefilm
Raining Stones 1993 Klip U/Spillefilm
Riff-Raff 1990 Klip U/Spillefilm
Fatherland 1986 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.