enda

Jonathan Reim Eskildsen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The Sunken Convent 2016 Grip DK/Kort fiktion
Rastløs 2015 Belysningsassistent DK/Kort fiktion
Badehotellet 2 2015 Belysningsassistent Tv-serie
Natten er ung 2014 Belysningsmester DK/Kort fiktion
Weekendfar 2013 Belysningsassistent DK/Kort fiktion
Jagten 2013 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Alting 2012 Belysningsmester DK/Kort fiktion
Brainy 2011 Fotografassistent DK/Kort fiktion
ID:A 2011 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Kvinden der drømte om en mand 2010 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Smukke mennesker 2010 Video-assistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.